Taalkeuze: Nederland English Sprache: Deutsch
aAaA
Valuepath
Laboratorium Veterinaire Pathologie

Vestigingsadres:
Verlengde Klinkertstraat 6
6433 PL Hoensbroek

T 045 545 1273
T 013 480 505 (Belgiƫ)
F 084 741 3160
E Mail naar valuepath

KvK: 50997823
BTW nummer:
8230.40.616.B.01
Valuepath Klanten Login

>>
Aanmelden nieuwe klant

>>

Zoeken op de site

Uitslagen

Uitslagen worden bij voorkeur verzonden per e-mail. Verzending per fax of post is eveneens mogelijk. U kunt zelf aangeven op welke manier u de resultaten wenst te ontvangen. Definitief of tijdelijk wijzigen van uw voorkeur kan natuurlijk ook.

De uitslagen bevatten meestal een beschrijving van de microscopie, een conclusie, evt. een prognose, interpretatie en soms een of meer andere onderdelen. Het histologische beeld is meestal slechts een onderdeel van een prognose, en andere factoren, die per tumortype wisselen, zijn ook van belang.

We streven naar snelle berichtgeving. Voor cytologie betekent dit meestal een uitslag op de dag van ontvangst en steeds binnen 24 (-32) uur na ontvangst en voor histologie binnen 72 uur na ontvangst.

De genoemde termijnen betreffen werkdagen.

Indien het materiaal aanvullend bewerkt moet worden (bv.ontkalking) of indien er extra kleuringen moeten worden uitgevoerd, dan kost dat meer tijd. U ontvangt eerst een voorlopig rapport, zodat u op de hoogte bent van de stand van zaken. De definitieve uitslag wordt verstuurd, nadat alle gegevens verwerkt zijn.Tijdens vakanties en andere bijzondere omstandigheden kan hier enige variatie in optreden. Genoemde tijden gelden overigens voor routinematige onderzoeksprocessen. Bij voortgezet en/of meer speciaal onderzoek kan de tijdsduur oplopen. Wel ontvangt u dan tussentijds een (deel)uitslag.

In geval van spoed is een snellere verwerking meestal mogelijk. U kunt tussentijds altijd terecht voor telefonische informatie en overleg.

Wij werken in principe alleen voor dierenartsen. Overleg met eigenaren van dieren dient dan ook plaats te vinden binnen de dierenarts-client-relatie. Verwijzing door de dierenarts van de dier-eigenaar naar de patholoog moet dan ook worden vermeden.

Uitslagen worden, op uw (digitale) verzoek, naar inzicht van de patholoog en indien illustratief, voorzien van een of meer digitale foto's.