Taalkeuze: Nederland English Sprache: Deutsch
aAaA
Valuepath
Laboratorium Veterinaire Pathologie

Vestigingsadres:
Verlengde Klinkertstraat 6
6433 PL Hoensbroek

T 045 545 1273
T 013 480 505 (Belgiƫ)
F 084 741 3160
E Mail naar valuepath

KvK: 50997823
BTW nummer:
8230.40.616.B.01
Valuepath Klanten Login

>>
Aanmelden nieuwe klant

>>

Zoeken op de site

Nieuws en mededelingen

Laboklin samenwerking

30.05.2014
Sinds vorig jaar werken wij samen met Laboklin teneinde u een volledig pakket van onderzoeksmogelijkheden te bieden. Laboklin is een kwaliteitslaboratorium, uitsluitend werkzaam op veterinair gebied, opgericht door een dierenarts en zonder aandeelhouders. Door dat laatste is de persoonlijke service optimaal en zijn er geen "targets", een zeer zakelijk fenomeen, dat tegenwoordig in vele bedrijfstakken geldend is en uit de U.S. is komen overwaaien.

Laboklin heeft een Nederlandse basis in Hoensbroek en er zijn hiervoor twee dierenartsen werkzaam: Alexandra Knossenburg en Marcel Leuven.

De samenwerking verloopt voortreffelijk. Valuepath en Laboklin hebben zich samen gepresenteerd tijdens de laatste Voorjaarsdagen en het samengaan is een win-win-situatie gebleken.

Voor wat betreft de pathologie wordt er door Valuepath ook samengewerkt met de afdeling pathologie van Laboklin. Er is overleg en 2nd opinions worden uitgewisseld.
Deze samenwerking zal in de toekomst op enigerlei wijze worden uitgebreid, waarbij steeds de intentie zal zijn, dat u te woord wordt gestaan door een Nederlands sprekende patholoog en dat de uitslagen eruit blijven zien, zoals de afgelopen 25 jaar.

Overigens maakt Valuepath, indien noodzakelijk, ook gebruik van de kennis van pathologen-deelspecialisten elders op de wereld.