Taalkeuze: Nederland English Sprache: Deutsch
aAaA
Valuepath
Laboratorium Veterinaire Pathologie

Vestigingsadres:
Verlengde Klinkertstraat 6
6433 PL Hoensbroek

T 045 545 1273
T 013 480 505 (België)
F 084 741 3160
E Mail naar valuepath

KvK: 50997823
BTW nummer:
8230.40.616.B.01
Valuepath Klanten Login

>>
Aanmelden nieuwe klant

>>

Zoeken op de site

Nieuws en mededelingen

Valuepath, Laboklin en een nieuwe patholoog

21.03.2016

Al geruime tijd werken Valuepath en Laboklin samen: ze delen een en hetzelfde laboratorium, maken samen gebruik van TNT Innight service en doen regelmatig telefoondienst voor elkaar. Het werk echter is tot nu toe strak gescheiden geweest. Valuepath was er voor uw pathologische onderzoeken, Laboklin voor een scala aan routinebepalingen en meer gespecialiseerde onderzoeken, zoals PCR’s.

In bovenstaande situatie komen enkele wijzigingen. Vanaf april zal Cynthia de Vries naast René van der Luer de pathologie gaan verzorgen. Cynthia de Vries is dierenarts en diplomate van het ECVP (European College Veterinary Pathology). Ze is Nederlandse en heeft haar opleiding in Gent genoten, zowel de diergeneeskundige studie als de specialisatie tot veterinair patholoog. Tijdens de Voorjaarsdagen zal zij aanwezig zijn op de stand van Laboklin, zodat u nader met haar kunt kennismaken. Cynthia en René zullen zich voor overleg en bij hun afwezigheid tijdens vakanties gesteund weten door een team van tien veterinair pathologen van Laboklin.

De combinatie van Valuepath en Laboklin biedt u dus het hele pakket van diergeneeskundige laboratoriumbepalingen, waarbij alles via één rekening zal worden afgehandeld. Voor uw praktijk kan dit voordelig zijn, omdat de Laboklin-kortingsregeling over het hele (maand) bedrag zal worden berekend. De administratieve zaken, i.c. de rekeningen, zullen dus via Laboklin gaan lopen.

De verslagen van de resultaten van de pathologische onderzoeken zullen blijven zoals u gewend bent.

Eliane is vanaf 1 april ook werkzaam in het Laboklin-Valuepath team.

Zoekt u antwoorden, aarzel niet, bel ons.

Wij zijn bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur en zaterdags van 9 tot 13.00 uur

 

Met vriendelijke groet,

René van der Luer & Eliane Géron
Valuepath

T 045 5451273