Taalkeuze: Nederland English Sprache: Deutsch
aAaA
Valuepath
Laboratorium Veterinaire Pathologie

Vestigingsadres:
Verlengde Klinkertstraat 6
6433 PL Hoensbroek

T 045 545 1273
T 013 480 505 (België)
F 084 741 3160
E Mail naar valuepath

KvK: 50997823
BTW nummer:
8230.40.616.B.01
Valuepath Klanten Login

>>
Aanmelden nieuwe klant

>>

Zoeken op de site

Nieuws en mededelingen

Aankondiging samenwerking

14.04.2013

Aankondiging van een voorgenomen samenwerking

 

Tijden veranderen, aanpassingen zijn vereist.
 

Daarom,  en om u beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij afspraken gemaakt om spoedig een samenwerking te starten met Laboklin, een gerenommeerd en kwalitatief op hoog niveau werkend veterinair laboratorium. 

Valuepath en Laboklin zullen resp. de pathologie, en de rest van het onderzoeksspectrum voor hun rekening nemen, met de bedoeling een compleet veterinair laboratoriumpakket aan te bieden.

Laboklin is gevestigd in Bad Kissingen in Duitsland. Het  is zo’n 25 jaar geleden als klein veterinair laboratorium overgenomen door een dierenarts, Mevr. Müller, en daarna onder haar leiding snel uitgegroeid tot een modern, gecertificeerd laboratorium met het voor Europa grootste aanbod aan testen,  zowel voor kleine huisdieren, als voor landbouwhuisdieren. Behalve het gebruikelijke arsenaal aan bepalingen, is Laboklin zeer sterk op het gebied van PCR en genetics.Laboklin is dus louter veterinair werkzaam in vele Europese landen en diergeneeskunde is de core business. 

 

Behalve de kwaliteit,  is ook de prijsstelling voor u als practicus in deze economisch mindere tijden van belang. Bijna het hele prijzenpallet van Laboklin is sterk  concurrerend in vergelijking met de andere marktpartijen op dit gebied. 

De prijslijst is eenduidig,  zonder verrassingen en ondoorzichtige combinaties. Bovendien is er een algemeen geldende kortingsregeling die zonder de dwang van een bindend contract te allen tijde geldig is. 

Eenieder heeft zo de mogelijkheid om materiaal naar eigen goeddunken door Laboklin of een ander laboratorium te laten onderzoeken.

Laboklin en Valuepath zullen vanaf de start van de concrete samenwerking,  de monsters gaan ophalen op de praktijken. 

Practische, vakinhoudelijke adviezen zullen worden gegeven door een goed ingewerkte, Nederlandse dierenarts,  met als steun in de rug de specifieke kennis van de mensen van de verschillende afdelingen in het laboratorium. Mocht u meer willen weten,

 

Bel of mail !

info@valuepath.nl

T 045 5451273


 &