Taalkeuze: Nederland English Sprache: Deutsch
aAaA
Valuepath
Laboratorium Veterinaire Pathologie

Vestigingsadres:
Verlengde Klinkertstraat 6
6433 PL Hoensbroek

T 045 545 1273
T 013 480 505 (Belgiƫ)
F 084 741 3160
E Mail naar valuepath

KvK: 50997823
BTW nummer:
8230.40.616.B.01
Valuepath Klanten Login

>>
Aanmelden nieuwe klant

>>

Zoeken op de site

Nieuws en mededelingen

Foto's bij inzendformulier

08.12.2008

Sinds de nieuwste update van de Animana-software is het mogelijk om bij het digitaal aanmelden van een onderzoek via onze website www.valuepath.nl, digitale foto's mee te sturen, die dan direct aan het inzendformulier gekoppeld zijn en zo door ons beoordeeld kunnen worden. Macroscopische foto's van de patiĆ«nt en de afwijkingen,  m.n.huidafwijkingen en tumoren, werken verhelderend, inspirerend en maken het beoordelen gemakkelijker.

Nog steeds kunt u als inzender als vanouds ook microscopie-foto's aanvragen, die dan door ons op dezelfde plaats aan het formulier (met uitslag) gekoppeld worden.

Voorwaarde voor het bovenstaande is, dat u uw inzendingen digitaal aanmeldt en uitslagen per email ontvangt.
Een bijkomend voordeel van digitaal aanmelden is het feit, dat wij kunnen zien, dat er is aangemeld en dat wij dus binnen korte tijd een inzending dienen te ontvangen. Indien dat laatste uitblijft, wordt u gewaarschuwd door ons, omdat er mogelijk iets is misgegaan. Ook kunt u via de website nagaan welke status uw onderzoek heeft: in aanvraag (nog niet ontvangen/geregisteerd), in onderzoek (binnengekomen, geregisteerd en in  (laboratorium)bewerking), gesloten (verwerkt, beoordeeld, beschreven en verstuurd).